Näin sitä sitten ollaan palattu Suomeen, arkeen, syksyyn, laihduttamaan. Onkohan blogillani enää lukijoita, vai luuliko kaikki että olen kadonnut ikiajoiksi?

Loppukesä meni vähän eri lailla kuin olin suunnitellut. Loukkasin käteni sen verran pahasti että varsinaista lomaa edelsi pitkähkö sairasloma. Se oli kurjaa, tottakai - mutta toisaalta: vaikka käsi olisi tehnyt työnteosta mahdotonta, se ei estänyt kesästä nauttimista. Joten nautin. Nyt käsi alkaa olla taas elävien kirjoissa, maanantaina pitäisi kokeilla työntekoa.

Laihdutusurakka on ollut kesän ajan telakalla. Itse asiassa meni kolme viikkoa etten käynyt vaa'alla ollenkaan. Sitten kävin ja huomasin painon olevan tismalleen sama kuin ennen kesää. 125,1kg. (Ensin pohdin onko vaaka rikki, mutta mies meni kokeilemaan onneaan ja hänen kohdallaan digitaalinäytön lukema laskeutui hienosti kaksinumeroiseksi.) Tajusin että olen kuitenkin onnistunut tänä vuonna laihtumaan miltei 20kg eikä kesällä edes tullut yhtään takaisin. Olin siis vakuuttunut että kesällä koko homma menisi "läskiksi", mutta joitakin elintapamuutoksia on ilmeisesti tullut jäädäkseen.

Nyt vaan pitäisi ottaa taas kunnon spurtti.