Tuhina jatkuu, mutta nyt sen kanssa olen jo oppinut olemaan. Jäätelöhimo kasvaa päivien lämmetessä, kiva kun Classicilta on tullut uutuutena pienempikokoisia herkkujäätelöitä. Kevytjäätelöt kun eivät oikein maistu miltään, niin täytynee syödä pienempiä jäätelöitä. Vielä en ole maistanut, mutta varmaan viimeistään parin viikon päästä kun tenttirumba on ohi, voin palkita itseni jädenautinnolla. (Ja taas mielessä toistuu lääkärini soimaus: ruoalla ei kuulu palkita itseään!)

Olen pyöräillyt ja lenkkeillyt päivittäin. Salilla käynti on jäänyt vähemmälle ilman lämmetessä. Salikaveriakaan ei oikein ole. Ihanaa kun on kevät. Kaupat pursuilevat ihania vaatteita. Hoikille ihmisille on olemassa niin ihania vaatteita! Ja edullisempiakin ovat. Ostin H&M:n BiB-osastolta caprit jotka maksoivat 34,90e. Samanlaista kangasta olevat normiosaston caprit maksoivat 14,90e. Tässä sitä läskiveroa sitten kai maksetaan ;-)

Kauheaa muuten, lehdessä luki että Ryanair suunnittelee perivänsä lisämaksua yli 100-kiloisilta naisilta ja yli 130-kiloisilta miehiltä. Joka liikakilolta pitäisi maksaa lisämaksua. Huhhuh...