Viikonloppu ei mennyt odotetusti syömisten suhteen (liikuntaa kyllä harrastin ihan mukavasti). En tajua miten syömisen järkevyys unohtuu aina seurassa. Monet muut laihduttajat ovat kertoneet, että ongelmana on liikasyöminen yksin ollessa, "salaa", piilossa muiden katseilta. Minulla ongelmallista on erityisesti porukassa syöminen. Koska hoikatkin syövät reilusti, koen että minäkin voin. Tiedän tottakai järjellä (ainakin jälkikäteen) että toisin on. Ei auta itku markkinoilla, huomenna jatketaan taas tiukemmalla linjalla. Perinteinen "huomenna" -ajattelutyyppi...

Valehtelisin jos väittäisin, että syömisellä ja lihavuudella ei olisi vaikutusta mielialaan. Tunnen itseni heti kauniimmaksi kun syön terveellisesti. Kasvispainotteinen ruokavalio jotenkin raikastaa sisältäpäin(kin). Eilen herkuttelujen jälkeen lähdimme viihteelle muutaman ystävän kanssa, ja minusta laittautuminen tuntui ihan turhalta. Kaikki vaatteet näyttivät hirveiltä ylläni. Vaikka kuinka haluaisin pukeutua hienoon katseita keräävään toppiin ja hameeseen, valitsen mieluummin sen vaatekerran, joka peittää paremmin ja tekee minusta ihmisjoukossa huomaamattomamman. Sen sijaan terveellisen syömislinjan päivinä (joita viime aikoina on onneksi ollut enemmän) on sellainen olo että voisi vaikka kaivaa vaatekaapista jotain keväisempää. Minulla syöminen näkyy heti myös kasvoissa. Ne turpoavat syömisestä ja iho on huono, mutta kaksoisleuka vetäytyy ja iho paranee hetikohta kun rasvat jättää vähemmälle. Ylensyöminen (sitä kai se on ollut tähän asti, kun näin huikeat kilomäärät olen "saavuttanut") masentaa, päinvastoin kun odottaa ruoan jotenkin piristävän. Sitten siitä tulee kierre.

Joka tapauksessa, ensi viikosta on taas tulossa touhukas, muttei siinä määrin kuin viime viikko. Uimaan ja salille aion ennättää. Tärkeintä kuitenkin pitää syömiset kurissa! Tsemppiä kaikille tulevaan viikkoon!