Eli "uudelle" kymmenelle on päästy. Hyvältä tuntuu. 130 on kymmenluku, jolla olen ollut elämässäni vähiten. Lihoin niin nopeasti 120-kiloisesta 143-kiloiseksi, varmaan alle puolessa vuodessa.


Kiloklubi on todellakin nyt ilmainen! Kokeilin sitä joskus muinoin ilmaisen kokeiluviikon ajan, ja olin tyytyväinen. Maksulliseen palveluun en kuitenkaan halunnut joten juttu jäi sikseen. Mutta nyt rekisteröidyin uudelleen ja huomasin että sivusto on entisestään kehittynyt! Onko muilla kokemuksia kyseisestä palvelusta?


Ravitsemusterapeutti suositteli minulle paastoa. Luulin etteivät asiantuntijat ikinä hyväksy "pikastarttia" laihdutukselle, mutta hän oli sitä mieltä että olisi hyvä saada kerralla vatsalaukkuni pienemmäksi ja sokeririippuvuus kuriin. Eli kahden viikon kuuri, päivässä max. 800 kaloria, ja kaikki tämä nesteistä ja sosemaisesta ruoasta. Ajattelin tehdä hedelmistä mehuja ja smoothieita (lisäämättä mitään), ja vihanneksista sosekeittoa. Hedelmien ja vihannesten kalorit on helppo laskea ainakin nyt Kiloklubin avulla. Pitkän päälle kaloreiden laskeminen ei kyllä ole minun juttuni.