Hyvä päivä. Jos ketään sattuu tällaiset ruokalistat kiinnostamaan niin kerronpa ylpeänä mitä olen tänään syönyt!

AAMU: kaurapuuroa (itse keitettyä!), seassa omena omenainen pilkottuna ja vähän Piltti-luumusosetta "hillosilmänä"! (ai kun hyvää <3). Kupponen (tai siis jättimukillinen) ihanaista Lady Green -teetä, ilman makeutusta. Ja 2kpl näkkileipää, joiden päällä juustoa (kevyempää Oltermannia) ja kurkunviipaleita ainakin sata.

VÄLIPALA: kovin nälkäinen en ollut runsaan aamiaisen ansiosta, mutta "tavan vuoksi" teki mieli jotain syödä. Laitoin banaanin mikroon ja söin sen lämpimänä. Uskokaa pois, se on namia! Join granaattiomena-kivennäisvettä.

LOUNAS: grillibroileria (nahan jätin miehen syötäväksi), 2 isoa keitettyä perunaa, "salaattina" paljon kurkkua, ja taas yksi näkkileipä sipaisulla Oivariinia. Rasvatonta maitoa 2dl, vettä.

VÄLIPALA: näkkileipä kurkkupeitteellä (voiko kurkusta saada yliannostusta? :-D) ja rasvaton ProFeel karpalo-mustikkajugurtti.

ILLALLA: illalla on isoin riski sortua. Mutta selvisin. Söin kasvissosekeittoa johon lisäsin juustoraastetta pari ruokalusikallista. Ja "pari" tarkotittaa siis oikeasti kahta. Join Pepsi Maxia ja himoitsin kaapissa olevia popkorneja, mutta jätin väliin.