141,4kg. Järkytys! Viimeiset 40 tulleet huomaamatta parin vuoden kuluessa. Olen niin lyhyessä ajassa tuplannut laihdutettavien kilojen määrän, uskomaton suoritus. Olen nuori, alle 25-vuotias. Nolottaa ja kaduttaa.

Nyt niistä kiloista ja grammoista on päästävä eroon. Mitä nopeammin tulokset alkavat näkyä, sen parempi. Tulokset motivoivat yrittämään enemmän. En silti tarvitse mitään "hiljaa hyvä tulee" -saarnoja, tiedän kyllä etten saa 50% massastani pois parissa kuukaudessa vaikka haluaisinkin.

Tämän viikon paastoan vesi-mehulinjalla jotta nesteet ym lähtevät liikkeelle. Sitten tarkastan tilanteen ja teen suunnitelman seuraavaksi viikoksi. Kirjoitan tätä itselleni muistioksi, mutta kommentit ovat tervetulleita. "Teet niin väärin" -neuvoja en kuitenkaan haluaisi nyt kuulla - olenhan ensimmäisen kerran päättänyt laihtua vakaasta päätöksestä, haluan suoriutua tästä maalaisjärjellä ja liikuntaa lisäämällä. En aio ottaa liian suuria askelia, mutta kun on kyse näin järjettömän suuresta ylipainosta, kyllä sitä toivoisi että läski myös sulaisi reipasta tahtia. Tiedän että tulokset eivät ole yhtä hyviä joka viikko ja joka kuukausi. Vaihtelua tulee olemaan, varmasti painon jumitustakin, mutta se on hyväksyttävä.

Ensimmäinen etappi on 14 kiloa. Eli 10% painostani...